måndag 4 maj 2015

Örtkryddad regnbåge

Det här är ett bättre alternativ än skräpmat eller te och mackor, när man är ensam hemma och inte riktigt orkar laga mat. Supersnabbt och superenkelt!

1 portion

Ingredienser

1 urtagen regnbåge (ca 200 g)
1 msk smör
1/2 msk fryst gräslök
1/2 msk fryst persilja
1 msk citronsaft
1 krm salt
Couscous, mängd enligt paketet

Gör så här

  1. Lägg regnbågen i en microfast form.
  2. Blanda smöret med örterna och lägg kryddsmöret i fiskbuken.
  3. Droppa över citronsaften.
  4. Täck formen med microlocket och koka fisken på högsta effekt i micron 3-4 minuter.
  5. Tillaga couscousen medan micron går.
  6. Salta fisken när den är färdig.
  7. Servera fisken med couscous.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar