måndag 4 maj 2015

Lax med pepparrotssmör

Det här är ett bättre alternativ än skräpmat eller te och mackor, när man är ensam hemma och inte riktigt orkar laga mat. Supersnabbt och superenkelt!

1 portion

Ingredienser

1 portionsskiva lax (100-125 g)
1/2 krm salt
1 tsk smör
1/2-1 tsk pepparrot
1 tsk fryst persilja
Couscous, mängd enligt paketet

Gör så här

  1. Lägg laxskivan på en tallrik.
  2. Täck tallriken med microlocket och koka fisken på näst högsta effekt i micron 2-3 minuter.
  3. Tillaga couscousen enligt anvisningen på paketet medan micron går.
  4. Rör ihop smör, pepparrot och persilja till ett kryddsmör.
  5. Salta fisken när den är färdig.
  6. Lägg kryddsmöret på fisken så att det smälter och servera fisken med couscous.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar