1 portion
Ingredienser
1 tsk kokosolja2 msk chiafrön
1 krm vaniljpulver eller 2 krm vaniljsocker
1 tsk kakao
1 dl mjölk
Kanel och 1/2 banan till servering
Gör så här
- Blanda kokosolja (blir flytande vid 25 grader), chiafrön, vaniljpulver/-socker, kakao och mjölk i ett glas. Inga torra frön ska ligga kvar på ytan.
- Låt stå i kylskåp över natten. Rör om några gånger under tiden. Kokosoljan stelnar i kylskåpet, så var noga med att röra om i början, så att det inte blir klumpigt!
- Toppa med skivad banan och kanel före servering.
Varför kokosolja?
Läs varför kokosolja är så nyttigt här:http://ceciliafolkesson.se/2015/03/04/glom-inte-kokosoljan-i-chiapuddingen/ http://www.aftonbladet.se/wellness/article13592985.ab
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar