torsdag 15 januari 2015

Paleobananpannkakor


2 små portioner

Ingredienser

2 bananer
3 ägg
3 msk mandelmjöl
1 tsk bakpulver
Kokosolja till stekning 

(Utöka mängden om du lagar pannkakorna till lunch.)

Gör så här

  1. Mosa bananerna med en gaffel i en bunke.
  2. Knäck i äggen och rör ihop med gaffel.
  3. Tillsätt mandelmjöl och bakpulver och vispa med en gaffel.
  4. Stek i kokosolja tills pannkakorna får en fin gyllenbrun färg. När det är stora fina bubblor på ena sidan är det dags att vända på pannkakan. Pannkakorna får samma konsistens och utseende som amerikanska pannkakor.
  5. Servera med till exempel kvarg smaksatt med vaniljpulver eller vaniljsocker, keso, bär, färsk mango, lönnsirap, agavesirap eller jordnötssmör, beroende på vad du tycker om och vad som passar din kosthållning. På bilden ovan serveras pannkakorna med hallon, blåbär och lönnsirap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar